Privacy verklaring

Stichting Idee in Uitvoering, gevestigd aan Postbus 703 6710 BS Ede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring, op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Onze contactgegevens:

Website: https://stichtingideeinuitvoering.nl
Postadres:
Stichting Idee in Uitvoering
Postbus 703
6710 BS Ede

- Telefoon 06-53339732
- Henk van den Oever is de functionaris gegevensbescherming van Stichting Idee in Uitvoering. Hij is bereikbaar via info@stichtingideeinuitvoering.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken:
Stichting Idee in Uitvoering verwerkt uw persoonsgegevens omdat u informatie heeft gevraagd over de mogelijkheden van onze bijdrage aan de realisatie van uw idee of anderszins contact met ons hebt opgenomen.

Overzicht van deze persoonsgegevens:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door uw gegevens op onze website in te vullen, via persoonlijk contact, in (digitale) correspondentie en telefonisch.
- Bankrekeningnummer

Stichting Idee in Uitvoering verwerkt naast genoemde gegevens geen andere bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u.
Ook vermijden wij zo mogelijk de verwerking van gegevens van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@stichtingideeinuitvoering.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
Stichting Idee in Uitvoering verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Contact over alle aspecten van uw aanvraag voor financiële ondersteuning van de realisatie van uw idee.
- Om na realisatie van uw idee de toegezegde financiële bijdrage te voldoen. Met het verstrekken van uw persoonsgegevens geeft u ons toestemming deze te gebruiken voor genoemde doeleinden.

Geautomatiseerde besluitvorming
Stichting Idee in Uitvoering neemt #responsibility op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
Stichting Idee in Uitvoering bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de voor onze Stichting geldende wettelijke bewaartermijn van alle genoemde persoonsgegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden:
Stichting Idee in Uitvoering verstrekt uw persoonsgegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
Stichting Idee in Uitvoering gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:|
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of verwijderen. Ook heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door onze stichting en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@stichtingideeinuitvoering.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Stichting Idee in Uitvoering zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Stichting Idee in Uitvoering wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Stichting Idee in Uitvoering neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op via info@stichtingideeinuitvoering.nl.